SEMNALE-  EVENIMENT CULTURAL
02 Octombrie 2012

Duminica 23 septembrie 2012 la Castelul Corvinilor din Hunedoara a avut loc un eveniment cultural constand intr-un concert extraordinar de arii de opera si opereta sustinut de grupul Syncreto, artisti lirici profesionisti din Timisoara, compus din Laura Marginean, Kutasi Iudit Isabela, Mircea Sonea, Alexandru Mocan, Aida Marc, Catalin Tibori si Alina Stafan.

La eveniment au fost prezenti 300 de hunedoreni care au ramas si la un cocktail oferit de Asociatia culturala Pro-Isis si Nico Tentation de la Frutta.

Initiatorii proiectului au fost Ovidiu Manoilescu, Flavius Tudor din Deva si regizorul Catalin Tibori. Ei au contactat-o pe consilierul local UDMR, d-na Takacs Aranca, o sustinatoare entuziasta a culturii de zona. Echipei de organizatori i s-a alaturat Laura Pricajan si Elena Daniela Sgondea.

Colaborarea dintre organizatori a fost excelenta si a fost sprijinita de mass-media locala.

Multumim pe aceasta cale sponsorilor, colaboratorilor si voluntarilor care au contribuit la buna desfasurare a acestui eveniment.